امروز قصد داریم چند نوع غذای محبوب و پر طرفدار ایرانی( را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.

 

1- کباب بناب:

کباب بُناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

طرز تهیه کباب بناب

کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

 

 

 

مواد اولیه کباب بناب

گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم

پیاز متوسط:2 عدد

نمک :به مقدار لازم

فلفل سیاه :به مقدار لازم

ادامه مطلب

مهم ترین نکات در درست کباب کوبیده

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه سه نوع کباب + روش درست کردن املت

کباب ,بناب ,کوبیده ,تهیه ,نوع ,  ,کباب کوبیده ,کباب بناب ,از کباب ,نوع کباب ,تازه و ,کباب کوبیده معمولاً ,کباب کوبیده معمولی ,کباب کوبیده منسوب

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

wolf darmanebimariha4 علامه حلی5 Linda دبستان غیر دولتی پیشرو بام کاوش دانلود برنامه سالانه طرح تعالی اخبار پزشکی آنلاین باش Christina